Furtunuri Tehnice-Industriale

Furtunuri pentru diferite scopuri tehnice
Furtun PVC transparent
Pentru transportul apei potabile alimentare; Pentru transportul aerului comprimat; Nu contine ftalati*;Nu contine Cadmiu si Bariu, stabilizat cu Ca si Zn.
Cumpără
Furtun flexibil fabricat din TPE (cauciuc termoplastic)
Furtun flexibil fabricat din TPE (cauciuc termoplastic), armat cu poliester, pentru alimentare din gazul din a treia generație. PROPAN Presiune maximă de lucru de 30 bar (butan și propan). Produs conform standardului EN 16436-1. Produs certificat în conformitate cu CERTIF. APLICAȚII: Conectarea la echipamente de încălzire domestică (propan și butan) pentru presiune până la 20 bari. GAMA DE TEMPERATURĂ: -10 / + 60 ° C PREZENTARE: Culoare: negru, cu bandă portocalie longitudinală. Disponibil în lungimi de 25 de metri. Ambalaj unic și revoluționar. Cutia oferă o utilizare adecvată la punctul de vânzare. Formatul ajută operatorul la vânzarea furtunului și protejează furtun în depozit. Notă: alte lungimi disponibile la cerere.
Cumpără
Furtun pentru pulveriztor
Furtun flexibil fabricat din PVC cu NBR (cauciuc nitrilic) și armat cu fire de poliester. Fabricat conform standardelor ISO 1401. APLICAȚII: Utilizată în principal pentru pulverizarea agricolăși pentru motor cu presiune INALTA 250 BARI la pulverizare TEMPERATURĂ Gama: -10 / + 55 ° C PREZENTARE: Culoare: galben cu dungă albă. Disponibil înlungimi de 50 și 100 de metri. Ambalaj: folie PE și curea. Notă: alte culori, diametre și lungimi disponibilela cerere.
Cumpără
Furtun transparent
Furtun industrial p/u uz alimentar Pentru aerului Pentru transportul apei potabile; transportul produselor alimentare; Pentru transportul comprimat; Transparent si flexibil; Nu contine ftalati*;Nu contine Cadmiu si Bariu, stabilizat cu Ca si Zn
Cumpără
Futrun Cauciuc
In special Pentru aerului comprimat; Pentru uz in industrie;Pentru transportul apei si substantelor chimice; Flexibilitate moderata;Rezistent la substante chimice; Flexibil;Usor de transportat Furtun flexibil cu armatura textila, pentru presiuni scazute. Furtunul este produs dintr-un material cu rezistenta buna la substante chimice, abraziune si agenti atmosferici. Acest furtun are, de asemenea, o buna flexibilitate la temperaturile scazute. Pentru sistemul de conducere a aerului comprimat la presiune scazuta si la compresoarele cu capacitati de presiune a aerului de 20 bari.
Cumpără
Furtun industrial pentru aparat de sudura
Fabricat in concordanta cu standartul ISO 3821- standart international pentru furtunuri din cauciuc(inclusiv doua furtunuri) pentru sudare, taiere si alte procese aliatorii. Furtun pentru aparatul de sudura, dublu, pentru oxigen si acetilena folosit in santiere navale, industrie si constructii , aplicatii tehnologice. Performanta fizica superioara: arata bine, atingere moale, uniformitate a culorii.
Cumpără
.Furtun industrial Pentru Ulei si petrol
TEHNO PU este furtun flexibil care conține 3 straturi. Stratul din interior este realizat din poliuretan, straturile exterioare sunt produse din PVC, NBR (cauciuc butadien-nitrile-intrebuintat la fabricarea produselor care poseda rezistenta la diferiti agenti chimici, temperaturi ridicate, temperatura scazuta s.a.) si fire de poliester. Tehno PU are permeabilitate scazuta la gaze, dar are rezistena ridicata la uleiuri.Se aplica la transportul de gaze cum ar fi metan, oxigen, azot, hidrogen si dioxid de carbon. Pentru transporul mediului uleios, produse abrazive si hidrocarburi
Cumpără
Furtun industrial TERMOREZISTENT +120
Furtunul este compus din trei straturi de cauciuc vulcanizat rezistent la apa cu temperaturi foarte inalte dar si foartescazute. Are o aderenta perfecta intre straturi. TPE*- are proprietati asemanatoare cauciucului, dar: are o elasticitate mai mare care se mentine intre limite mai mari de temperatura, are rezistenta excelenta la proprietati de tractiune, la frecare, la agenti chimici si apa, poseda proprietati excelente la incovoiere. *Ftalati-substanta care mareste plasticitatea materiei cu care esteamestecata.
Cumpără
Furtun din cauciuc pentru Petrol
se folosedte In special pentru petrol Furtun flexibil cu armatura textila, pentru presiuni scazute. Furtunul este produs dintr-un material cu rezistenta buna la substante chimice, abraziune si agenti atmosferici. Acest furtun are, de asemenea, o buna flexibilitate la temperaturile scazute
Cumpără
https://furtunuri.md/tehno-pa
 furtun pentru transportul mediilor lichide chimice agresive
• furtun de aspirare de presiune pentru transportul mediilor lichide chimice agresive;
• transportul acizilor, alcalinilor, solvenților etc. rezistența materialului peretelui furtunului la diverse substanțe chimice agresive trebuie verificată cu Tabelul de rezistență chimică chimică .
Cumpără